Städtjänster för privatpersoner

Som privatperson finns det många olika sätt som du kan få hjälp i din privata bostad. Du kan t.ex. anlita en hantverkare om du får problem med avlopp och vatten, men du kan också anlita en elektriker i samband med din renovering. Den allra vanligaste tjänsten för privatpersoner (oavsett bostadsform) är dock hemstädning.

Hemstädning är något som du kan få hjälp med av en seriös och professionell städfirma. En städfirma har utbildad personal som är kunniga inom städning och som vet hur man använder olika rengöringsmedel på ett korrekt sätt. Som privatperson finns det dessutom så många fler tjänster än bara hemstädning som du kan använda dig av. Här nedan listar vi några av de vanligaste städtjänster en städfirma kan hjälpa dig med.

5 vanliga städtjänster för privatpersoner
Hemstädning

Hemstädning är den vanligaste tjänst som nyttjas av privatpersoner tillsammans med flyttstäda stockholm. Här ingår vardaglig städning av din privata bostad. Det inn

Industridammsugare

efattar bland annat dammsugning och våttorkning av golv, men också rengöring av köksmaskiner (utsida) och avtorkning av sanitet i badrum och toalett. Städningen kan bokas för ett enstaka tillfälle eller på återkommande basis.

Storstädning

En storstädning är precis vad det låter som, en tjänst som används när du vill storstäda i ditt hem. I städningen ingår alla rum i bostaden samt fönsterputsning. Här rengör personalen ditt hem på djupet, vilket även innefattar ugnsrengöring, rengöring av frys och kyl, samt rengöring av skåp och lådor. Speglar putsas, fönsterbrädor torkas och rengöring av kakel sker i badrum och kök.

Flyttstädning

När du ska flytta från en bostad till en annan kan det vara skönt att få hjälp med flyttstädningen. Även här kan en seriös och kompetent städfirma hjälpa dig. En flyttstädning genomförs oftast i en helt tom bostad och enligt strikta städinstruktioner. Denna städning kan på många sätt likna storstädningen, men är framtagen för just bostäder utan möbler. Här ingår även fönsterputsning, men biytor som förråd, balkong och källare behöver läggas till.

Fönsterputs

Med rena och skinande fönster kommer ditt hem inte bara att kännas mycket trevligare, utan du får också ett mycket bättre ljusinsläpp. Idag erbjuder majoriteten av alla städfirmor fönsterputsning vad gäller privata bostäder. Här kan du själv välja om du bara vill putsa fönsternas in- och utsida eller om du vill putsa alla sidor, inklusive inglasad balkong eller liknande. Till skillnad från hemstädning är det heller inte ovanligt att personalen har med sig allt städmaterial som behövs för fönsterputsningen.

Byggstädning

Efter en renovering uppstår det vanligtvis väldigt mycket byggdamm som är svårt att få bort på egen hand. En städfirma kan hjälpa dig efter din renovering, att bli av med damm som satt sig i alla springor och sprickor i din bostad. Städningen liknas med en vanlig storstädning, men kräver kunskap och förståelse om just byggdamm, hur det sprids och hur man enklast blir av med det.