RengöringsmedelStädtjänsterUncategorized

Hemstädning – så går det till

Hemstädning är den allra vanligaste tjänsten en städfirma i Sverige kan erbjuda. Hemstädning är något som många människor använder sig av – både unga som äldre, barnfamiljer, pensionärer och studenter. Den här tjänsten har blivit mycket uppskattad, just för att den förenklar vardagen och gör det lättare att få ihop livspusslet, samtidigt som du kan få lägre kostnader med RUT-avdraget.

Har du haft hjälp med hemstädning förut vet du säkerligen redan hur det går till. Hemstädning är en tjänst som går ut på att du anlitar ett företag som städar i ditt hem

Rengöringsmedel

. Många städfirmor erbjuder även flyttstädning, företagsstädning, storstädning och fönsterputs. Här kommer vi dock titta närmare på hur just hemstädningen fungerar och vad som vanligtvis ingår.

Starta upp med hemstädning
Att anlita hemstädning i den privata bostaden kan se ut på många olika sätt. Du kan t.ex. välja ett fast abonnemang där du får städning på en frekvens som passar dig, t.ex. två gånger i månaden eller en gång i veckan, men du kan också anlita vid ett enstaka tillfälle. Hemstädning startar du upp genom att kontakta en städfirma som du tycker om och väljer därefter tjänst, dag och tid.

Vid första städtillfället är det inte ovanligt att en arbetsledare följer med ut. Detta sker främst om du har valt att starta upp med ett rullande schema. Du, arbetsledaren och städpersonalen går tillsammans igenom ditt hem, eventuella känsliga ytor eller möbler som inte tål rengöringsmedel. Vill du lämna över nycklar eller larminformation till stä

dfirman är det bra att göra det i samband med detta möte.